Nieuw

Mijn unieke specialiteit

Tijd veranderd al
en zelf verander je al-tijd
– Rames

Ik ben in de loop der jaren veranderd van een eenling naar een eenling die dol is op samen werken met anderen. Mijn focus voor vernieuwing in de kunst en cultuursector is samen schilderen. Ik zet het concept op en zoek een crowd op om het kunstwerk te vervolmaken.
Dit proces van kunst maken is zo enerverend en verrassend, dat daar geen enkel ego kunstwerk tegenop kan. In mijn eigen bescheiden opinie. Ik noem mijn opus magnus de Crowd Canvas !

Het idee van de Crowd Canvas is van het begin af aan heel enthousiast ontvangen en mijn eigen enthousiasme is nog steeds onverdeeld onveranderd sinds de eerste klus die ik er mee had in 2016. Drie jaar later is het product alleen maar verder verbeterd. Ook het resultaat mag er steeds zijn. Inmiddels heb ik een hele collectie doeken in de opslag. Mijn wens is om ze opnieuw te exposeren aan het publiek, maar dan nu allemaal bij elkaar. Hiervoor ben ik op zoek naar een sponsor.
Mocht je een tip of interesse hebben, mail me op info @sjambar.nl.

Verder op mijn website, zie je meer van mijn passie de Crowd Canvas + het ontwikkelen en in de praktijk brengen van nieuwe kunst, – en cultuur producten.

Hieronder staan links naar de activiteiten die ik doe naast het geven van workshops en cursussen;

Logo Rames