Your cart

No products in the cart.

Studio Sjambar heeft geïnvesteerd in het ontwikkelen van een eigen Cartoon- en Stripteken programma waarmee we al sinds 2014 op verschillende scholen en BSO’s komen.
Het totale tekenprogramma is schaalbaar van minimaal drie lessen tot het volledige pakket van 12 lessen.

Geschikt voor zowel groepen als individueel te volgen!

Rames: “Met de toenemende digitalisatie van de maatschappij zag ik langzaam de aandacht van de mensen verdwijnen in een klein rechthoekige donker scherm waarachter enorme organisaties precies weten hoe ze deze aandacht vast kunnen houden en ervoor zorgen dat de mensen steeds weer terug komen. Grote bedrijven met marketing strategieën waar individuen niet tegen opgewassen zijn.
Laat staan het jonge kinderbrein dat zich nog helemaal moet ontwikkelen.
In plaats van me zorgen te maken ben ik in actie gekomen en heb een creatief plan bedacht en ontwikkelt waarmee ik de kinderen leer om hun creatieve geest te stimuleren.
In je creatieve denken zit je probleem oplossende vermogen.
Met eenvoudige tekenopdrachten, wat theater en veel gevoel zet ik je aan het werk. Bovendien leer je ook nog eens heel goed tekenen.”

Hieronder een leuke quote van Jeroen, gitarist uit Amsterdam:

“12 tekenlessen gekregen van Rames Sjambar :
Heel positieve leraar. Hij veranderd je als mens en laat je dingen tekenen die je nooit verwacht had ooit te tekenen. Mensen die negatief denken, laat hij stap voor stap positief denken. Rames is een must voor iedereen die creatief bezig wil zijn. Dus ik zou aan iedereen zeggen die dit leest, laat geen dag meer voor bij gaan en neem contact op met : RAMES SJAMBAR”

Voor meer informatie over het tekenprogramma vul je onderstaand online formulier in: