Your cart

No products in the cart.

Studio Sjambar heeft geïnvesteerd in het ontwikkelen van een eigen Cartoon- en Stripteken programma waarmee we al sinds 2014 op verschillende scholen en BSO’s komen.
Het totale tekenprogramma is schaalbaar van minimaal vier lessen tot het volledige pakket van 12 lessen.
Minder lessen kan ook, vraag dan een individuele workshop aan.

Geschikt voor zowel groepen als individueel te volgen!

Rames: “Met de toenemende digitalisatie van de maatschappij zag ik langzaam de aandacht van de mensen verdwijnen in een klein rechthoekig donker scherm waarachter enorme organisaties precies weten hoe ze deze aandacht vast kunnen blijven houden en ervoor zorgen dat de mensen uren achter elkaar gevangen worden gehouden en steeds weer blijven terug komen. Grote bedrijven gewapend met marketing strategieën waar individuen niet tegen opgewassen zijn.
Laat staan het jonge kinderbrein dat zich nog helemaal moet ontwikkelen.
In plaats van me zorgen te maken ben ik in actie gekomen en heb een creatief plan bedacht en ontwikkeld waarmee ik de kinderen leer hun creatieve geest te stimuleren en vanuit hun fantasie te werken.
In je creatieve denken zit je probleemoplossende vermogen, dus hoe meer je deze traint des te beter.
Met eenvoudige tekenopdrachten, wat theater en gevoel zet ik je aan het werk. Bovendien leer je ook nog eens heel goed tekenen en de kunst van het beeldend vertellen van een verhaal. Wie weet misschien zelfs je eigen unieke verhaal….”

Hieronder een leuke quote van Jeroen, gitarist uit Amsterdam:

“12 tekenlessen gekregen van Rames Sjambar :
Heel positieve leraar. Hij veranderd je als mens en laat je dingen tekenen die je nooit verwacht had ooit te tekenen. Mensen die negatief denken, laat hij stap voor stap positief denken. Rames is een must voor iedereen die creatief bezig wil zijn. Dus ik zou aan iedereen zeggen die dit leest, laat geen dag meer voor bij gaan en neem contact op met : RAMES SJAMBAR”

Voor meer informatie over het tekenprogramma vul je onderstaand online formulier in: