Je winkelmand

Geen producten in de winkelmand

Als kind al teken ik veel en ben gefascineerd door het beeldverhaal. Deze bestudeer tot in de kleinste details. Bijvoorbeeld de arceer technieken van Moebius, Hermann,  Foster, Neal Adams en vele anderen. Op de cartoonschool van Rens Benerink in Amsterdam heb ik alle technieken van het vak geleerd.
De verregaande digitalisering van de maatschappij is voor mij de aanleiding om in 2015 fulltime voor de kunst & cultuursector te kiezen. In mijn eerste ondernemersjaar werk ik voor meer dan 35 verschillende opdrachtgevers, uniek in de kunst & cultuursector. Dit is voor mij het bewijs dat ik in de gekozen richting eindelijk de juiste weg op ben gegaan. Gaandeweg leer ik en ontwikkel mezelf. Pas in het vierde jaar komt het inzicht en de wijsheid van de richting waarin ik opgegaan ben voor mezelf en wat ik anderen te bieden heb. Alles samenkomend tot een prachtige mission statement:

Meer over mij kun je zien hieronder: