Your cart

No products in the cart.

Van Michelangelo tot U2

In het jaar 2014 is de kunst en cultuur sector een tak waarin het nog altijd moeilijk is voor een zelfstandige kunstenaar om van te kunnen leven. Toch besluit Rames dat hij aan dit avontuur wil beginnen, want Rames ziet kansen in de kunsthandel. Namelijk vanaf het prille begin aan werkt hij al toe naar deze branche.
Ondanks zijn achtergrond van meer dan 15 jaar in de ICT te hebben gewerkt, altijd in team verband en altijd voor commerciële organisaties, is en blijft Rames een echte einzelgänger die alles op eigen kracht doet en wil doen. Het werken voor een werkgever is hierdoor op een goede dag definitief afgesloten en aan zijn dagelijkse kantoorleven komt een einde. Het is een grote durf die nodig is geweest om deze verandering te kunnen doormaken. En hierna zal deze tansformatie nog een paar keer gaan gebeuren, tot uiteindelijk de laatste ontpopping tot  autonoom kunstenaar in de zomer van 2022.

Lees hieronder in ‘van Michelangelo tot U2’ het verhaal van RamesCheck de fotobibliotheek hieronder om te zien wat Rames wil delen uit zijn persoonlijke fotoalbum:

[Not a valid template]