Your cart

No products in the cart.

Crowd Canvas is meer dan kunstmaken alleen. Een Crowd Canvas is namelijk ‘gezamenlijk kunst maken’.
In het kort komt het erop neer dat wij de fundamenten opzetten in de vorm van een lijnenspel op een groot canvasdoek van 2×3 meter. Dit canvas wordt  daarna door het publiek beschilderd.
Wij hebben dit concept bedacht en ontwikkeld in 2015. In 2016 hebben we het voor het eerst in de praktijk mogen uitvoeren en sindsdien voor de leukste opdrachtgevers mogen maken.

Kunst met projectmatige aanpak
Het idee voor de Crowd Canvas is ontstaan vanuit bewondering voor de kunstenaar Christo. Christo had met zijn idee van het inpakken van enorme objecten een nieuwe impuls gegeven aan de kunstwereld. Dit meesterlijke idee van Christo hebben we met de studio vertaald richting de schilderkunst en zo ontstond daaruit de Crowd Canvas. Een kunstwerk dat tot stand komt door de hulp en inbreng van derden, waarbij we wel, net zoals Christo, het onderwerp vastleggen. Een kunstwerk dat steeds als project tot stand komt en altijd anders zal zijn dan als het door 1 kunstenaar zou worden gemaakt.

Crowd Canvas is:

  • iets nieuws in de Kunst & cultuur sector
  • Superleuke unieke Entertainment o.a. voor uw evenement
  • Een verdiepende Bedrijfs, Teambuilding activiteit
  • Thematische opzet


Wil je weten of de Crowd Canvas iets is voor je event of voor je bedrijf, neem dan direct contact op of vraag hieronder direct een offerte aan!!

Hieronder een impressie van verschillende Crowd Canvas projecten:

Voor meer informatie over de Crowd Canvas, neem contact op: