Your cart

No products in the cart.

Een HTM tram is al door menig kunstenaar op canvas gezet. Maar een HTM tram zelf als canvas is nog niet eerder gedaan door een kunstenaar.
Tenminste tot nu, want met gepaste trots melden wij dat Rames overeenstemming heeft met HTM om een tram te mogen beschilderen.
En niet alleen dat: de tram wordt na het beschilderen in de dienstregeling opgenomen en gaat minstens een maand lang rondrijden door maar liefst drie gemeenten, Den Haag, Rijswijk en Delft !

De tram als Crowd Canvas betekent dat er door Rames een lijnenspel wordt geconstrueerd op de tram. Dit ontwerp wordt door het publiek in 2 dagen beschilderd. Over het thema van het ontwerp wordt gedurende het evenement steeds een tipje van de sluier gelicht.

Rames: “Met dit project maak ik de voor mij beoogde impact die ik graag als kunstenaar wil maken. Als straks de kunsttram rondrijdt dan kan ik zeggen: Kijk dat heb ik gemaakt! De impact die het op mezelf heeft is waanzinnig en dit gevoel wil ik kunnen delen met velen door ze mee te laten schilderen. Zodat er meer zijn die straks kunnen zeggen: Kijk dat stukje daar, dat heb ik gedaan! Echt een droomproject!”

Crowd Canvas kunstevent

NIEUW 2DAAGS KUNSTEVENEMENT CENTRUM DEN HAAG
Om dit nieuwe kunstevenement te kunnen realiseren is veel hulp nodig en daarnaast kost het ook aardig wat om het volledig georganiseerd te krijgen.
Het doel is om dit te realiseren via o.a. de verhuur van enkele marktkraampjes, een subsidieaanvraag bij de Gemeente Den Haag, via sponsoren en middels crowdfunding bij voordekunst.nl .

Het evenement houdt in dat de tram in het centrum van Den Haag wordt geparkeerd. Hier wordt het in twee dagen beschilderd samen met alle donateurs, sponsoren en het publiek. Daarna wordt de tram in de dienstregeling opgenomen en rijdt een maand lang door drie steden, Den Haag, Rijswijk en Delft. Hoe cool is dat, een uniek kunstwerk waar jij samen met honderden anderen aan hebt meegewerkt!

Je kunt meehelpen om dit project gerealiseerd te krijgen door:
– een donatie te doen
– sponsor te worden

CROWDFUND dé Tramcanvas!

Donateur

We zijn superblij met elk bedrag die je wil overmaken om dit project te laten slagen. Natuurlijk houden we je op de hoogte van elke fase van het project. En uiteraard krijg je een uitnodiging om mee te komen schilderen!
Namen van alle donateurs komen op een aparte donateursbord dat tijdens het evenement wordt opgesteld.

Sponsor

Je kunt sponsor worden van het project vanaf het minimum bedrag €300,-
Hiervoor krijg je naamsvermelding en je logo op het sponsorbord dat tijdens het evenement wordt opgesteld.
Bovendien wordt het sponsorlogo onderin op deze webpagina geplaatst.

Hoofdsponsor

Je kunt hoofdsponsor worden van het project vanaf het minimum bedrag van €5.000,-
Hiervoor komt je logo groot op de tram zelf!!
Als hoofdsponsor krijg je toegang tot de VIP gedeelte van het evenement. Dit houdt o.a. in dat je het evenement ook vanuit de tram zelf kunt bezichtigen.
Bovendien wordt het sponsorlogo op het Sponsorbord en op deze webpagina geplaatst.
Hoofdsponsor worden is alleen mogelijk via het overeengekomen sponsorcontract.
Voor meer informatie stuur je vrijblijvend een mail naar info @ sjambar.nl

Ik doe mee als sponsor / donateur aan het Tramcanvas kunstproject:

    Total

    Met het versturen van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met de betalingscondities en regels zoals die gelden volgens Nederlandse wetgeving.


    Tramcanvas Sponsors: