HTM tram als canvas

Een HTM tram is al door menig kunstenaar op canvas gezet. Maar een HTM tram zelf als canvas is nog niet eerder gedaan door een kunstenaar.
Tenminste tot nu, want met gepaste trots melden wij dat Rames overeenstemming heeft met HTM om een tram te mogen beschilderen.
En dat niet alleen de tram wordt na het beschilderen in de dienstregeling opgenomen en gaat minstens een maand lang rondrijden door maar liefst drie gemeenten, Den Haag, Rijswijk en Delft !

De tram als Crowd Canvas betekent dat er door Rames een lijnenspel wordt geconstrueerd op de tram. Dit ontwerp wordt door het publiek in 2 dagen beschilderd. Over het thema van het ontwerp wordt gedurende het evenement steeds een tipje van de sluier gelicht.

Rames: “Met dit project maak ik de voor mij beoogde impact die ik graag als kunstenaar wil maken. De impact die het op mezelf heeft is waanzinnig, echt een droomproject !”

NIEUW 2DAAGS EVENEMENT CENTRUM DEN HAAG
Om dit nieuwe kunstevenement te kunnen realiseren is veel hulp nodig en daarnaast kost het ook aardig wat geld om het volledig georganiseerd te krijgen. In totaal komt het neer op ca € 35.000,- !
Hiervan hebben we al € 2.000,- opgehaald in korte tijd.
Het doel is om dit te realiseren via sponsoren en crowdfunding zodat het evenement gratis kan blijven voor het publiek !

Het evenement houdt in dat de tram in het centrum van Den Haag wordt geparkeerd. Hier wordt het 2 dagen beschilderd samen met alle donateurs, sponsoren en het publiek. Daarna wordt de tram in de dienstregeling opgenomen en rijdt een maand lang door drie steden, Den Haag, Rijswijk en Delft. Hoe cool is dat, een uniek kunstwerk waar jij samen met honderden anderen aan hebt meegewerkt !

Je kunt meehelpen om dit project gerealiseerd te krijgen door een donatie te doen of sponsor te worden.

CROWDFUND dé Tramcanvas!

Donateur

We zijn superblij met elk bedrag die je wil overmaken om dit project te laten slagen. Natuurlijk houden we je op de hoogte van elke fase van het project. En uiteraard krijg je een uitnodiging om mee te komen schilderen !

Sponsor

Je kunt sponsor worden van het project vanaf het minimum bedrag € 275,-
Hiervoor krijg je naamsvermelding op de tram.
Bij sponsoring vanaf het minimum bedrag € 300,- krijg je naast de naamsvermelding ook je bedrijfslogo op de tram afgebeeld.

Alle sponsoren komen bovendien nog op een apart sponsorbord te staan tijdens het event. Bovendien wordt het sponsorlogo onderin op deze webpagina geplaatst.

Ik doe mee als sponsor / donateur aan het Tramcanvas kunstproject:

    Totaal

    Met het versturen van dit inschrijfformulier gaat u akkoord met de betalingscondities en regels zoals die gelden volgens Nederlandse wetgeving.


    Tramcanvas Sponsors: