Your cart

No products in the cart.

Elfia Arcen 22 + 23 september 2018
Crowd Canvas
titel: Kingdom of Elfia

Kingdom of Elfia
Op 22 + 23 september is er weer een nieuwe editie van Elfia in Arcen en komen alle droomlanders weer bijeen om samen te dromen, hun droom te leven en beleven.
Te midden van alles wat er te doen is in het weekend, staat een groot schilderij met de titel: ‘Het droomrijk Elfia’
Alleen is er een probleem …
Het droomrijk wordt aangevallen !!

De o zo boze heks
In het betoverde bos duikt een geestverschijning op. In een klassieke uitdossing staat daar een boze heks inclusief haar bezem, haar zwarte kat en zwarte raaf.
De boze heks heeft een aanval geplaatst en een curse uitgesproken. Hierdoor zijn alle kleuren verdwenen van het schilderij!!!

Elfia De o zo boze heks
De o zo boze heks

De afschuwelijke magiër
En dat is nog niet alles zeg, de heks is niet alleen. Ze heeft hulp van een afschuwelijke magiër die gespecialiseerd is in black magic. Hij gooit er zelf ook nog eens een toverspreuk achteraan met afschuwelijke gevolgen. Het schilderij is nu compleet blank geworden. Er is lijn noch punt te bekennen op het gigantische doek… niet alleen de kleuren, nu is ALLES weg  !!

Elfia De afschuwelijke magier
De afschuwelijke magiër

De wonderschone fee
Gelukkig zijn de krachten van het licht wakker en komen direct in actie. Een beeldschone fee ziet het boosaardige stel en met een elegante handgebaar zorgt ze ervoor dat de twee bozen verdwijnen uit het betoverde bos.

De wonderschone fee
De wonderschone fee

De wonderbaarlijke tovenaar
Ook de tovenaar komt te hulp. Hij ziet dat het droomrijk is verdwenen van het doek. Met inspanning van al zijn vermogens weet hij de schade te beperken en het doek enigszins te herstellen. Als de rook is opgetrokken, zien de fee en de tovenaar dat de tekening weer terug is op het doek. Helaas zijn de kleuren nog steeds weg.

De wonderbaarlijke tovenaar
De wonderbaarlijke tovenaar

Oproep aan alle Elfianen !!
De fee en de tovenaar hebben gedaan wat ze konden en het is helaas niet genoeg geweest om alles te herstellen.
Snel toveren ze samen nog wat penselen en kwasten bij elkaar en verf en nog wat spullen en doen een oproep aan alle Elfianen om te komen helpen het unieke schilderij weer te herstellen in volle glorie ….

Je ziet het allemaal op Elfia in Arcen !
Meer informatie + kaartjes voor Elfia kun je hier vinden:

Elfia website ga naar de Elfia website

Disclaimer:
De karakters op deze pagina vallen onder copyrights en mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
De karakters, de o zo boze heks, de afschuwelijke magiër, de wonderschone fee en de wonderbaarlijke tovenaar zijn speciaal ontwikkeld voor het evenement Elfia in Arcen.