Workshop VHN€ash

Workshop details
De workshop Van Hobby Naar €ash wordt gegeven op een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam, of naar keuze in Utrecht.
Let op! De workshop voor 2 augustus is al vol! je kunt je hiervoor niet meer inschrijven.
De eerstvolgende workshop is op 23 augustus 2019 in Amsterdam !

Workshop van hobby naar €ash
In deze unieke dagworkshop leer je alle stappen doorlopen om van je hobby je werk te maken. Wie ervan droomt om van zijn talent zoals tekenen zijn werk te maken en niet weet hoe dat aan te pakken krijgt met deze workshop alle nodige informatie en handvatten die nodig zijn.
In deze actieve doe workshop verveel je je bovendien geen moment, want de inhoud is zo interessant dat je de hele dag op het puntje van je stoel zult zitten om er niets van te missen. Ook heel interessant als je zelf het idee hebt dat je geen goede verkoper bent. In de cursus leer je wat erachter zit waardoor je terughoudend bent om in je eigen talent te geloven en ervoor te gaan.
Je krijgt meer dan inzichten alleen, je wordt namelijk direct ook getraind om de kant van €ash op te gaan !
Je doorloopt de stappen der kennis die je nodig hebt alsof je een toren beklimt en steeds dichter bij je doel komt. Aan het eind van de dag zie je wat het einddoel is dat je hebt bereikt en van waaruit je daarna zelfstandig verder kunt. En dat is werken met je talent en daarmee geld verdienen !

Meer achtergrond informatie over de workshop
Wil je meer informatie over de workshop, kijk dan hier.
van-hobby-naar-werk/

Het begin van het waarmaken van deze droom begint hier.


Geen groepsmens
en toch de workshop volgen! Dat kan voor een aangepaste prijs.

workshop locatie Amsterdam